Overslaan en naar de inhoud gaan

INCERT: de juiste keuze voor uw alarmsysteem

Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kiest u in alle vertrouwen uw installateur, uw materiaal en uw alarmcentrale. INCERT: een beveiligingsketen met alleen maar sterke schakels!

De INCERT-conformiteitsverklaring

Hoe kan ik mijn INCERT-conformiteitsverklaring verkrijgen?

Een nationaal kwaliteitsmerk!

Waarom voor INCERT kiezen?

Uw veiligheid is onze grootste zorg!

4 activiteitensectoren voor uw veiligheid.

INCERT: de juiste keuze voor uw alarmsysteem

INCERT is sinds 2002 het kwaliteitslabel bij uitstek voor diefstalbeveiliging van gebouwen en voertuigen in België. Om uw woning te beschermen tegen diefstal of inbraak, moet u op een betrouwbare beveiligingsketen kunnen rekenen. Het INCERT-label certificeert installateurs die blijk geven van knowhow en die beantwoorden aan een zeer hoog serviceniveau. INCERT certificeert ook de producten die gebruikt worden en de alarmcentrales die instaan voor het beheer en de afhandeling van de alarmen die ze automatisch binnenkrijgen.
Dankzij het INCERT-kwaliteitslabel kiest u in alle vertrouwen uw installateur, uw materiaal en uw alarmcentrale. INCERT: een beveiligingsketen met alleen maar sterke schakels!

 INCERT: een beveiligingsketen met alleen maar sterke schakels!

+2000

Gecertificeerde producten

+350

Gecertificeerde installateurs

+100

Gecertificeerde inbouwbedrijven

10

Gecertificeerde alarmcentrales

+15

Gecertificeerde installateurs videobewaking

9

Gecertificeerde verdelers videobewaking

Onze gecertificeerde partners brengen u professionalisme en sereniteit.

Een label dat erkend en ondersteund wordt door alle spelers in de beveiligingssector!

Een gezamenlijk en vrijwillig kwaliteitslabel!

 

Het INCERT-label is een vrijwillig kwaliteitskeurmerk dat werd ingevoerd door de sector van de inbraakbeveiliging van gebouwen, de verzekeringsmaatschappijen en de gespecialiseerde studiebureaus.

Later werd het INCERT-label uitgebreid naar de certificatie van diefstalpreventiesystemen in voertuigen en de certificatie van alarmcentrales.

Een label dat erkend en ondersteund wordt door alle spelers in de beveiligingssector


Het INCERT-label wordt beheerd door het beheercomité van het INCERT-keurmerk. Dit comité verenigt alle spelers die betrokken zijn bij de beveiliging van eigendom en personen:

  • De verzekeringsmaatschappijen (ASSURALIA)
  • De gespecialiseerde studiebureaus
  • De certificatie- en inspectieorganismen en de bevoegde laboratoria zoals ANPI, VINÇOTTE, IMQ en TELEFICATION
  • De FOD Economie als waarnemer
  • De beroepsfederaties van fabrikanten, importeurs en ondernemingen die actief zijn in de beveiligingssector (ACA, AGORIA, ELOYA, FEBIAC, FEE SECURITY, NELECTRA, TECHLINK en TRAXIO)
  • De verzekeringsmakelaars

IN SAMENWERKING MET

Praktische info en advies

INCERT is een vrijwillig kwaliteitslabel dat in 2002 in het leven werd geroepen door alle spelers in de sector, waaronder de verzekeraars en gespecialiseerde studiebureaus. Op dit moment zijn er in België 360 alarminstallateurs met een INCERT-certificaat.

Alle installateurs die erkend zijn door het ministerie, kunnen kiezen voor deze methode van constante kwaliteitsborging. Dat is geen vrijblijvende keuze, want het verplicht hen erg strikte kwaliteitsvoorschriften na te leven, onder het toezicht van erkende certificatieorganismen, zoals VINÇOTTE en ANPI. 

juli 26,2021
Alarmsystemen

Ontdek de animatiefilm

februari 12,2021
Algemeen

Uw toekomstige alarminstallatie moet u een gerust gevoel geven.

U moet voor 100% kunnen vertrouwen op de installateur en de oplossing die u kiest uit zijn aanbod. U moet kunnen kiezen met kennis van zaken en op basis van:

januari 20,2021
Alarmsystemen