Overslaan en naar de inhoud gaan
CE-markering

Kwaliteitslabel en CE-markering!

De CE-markering is geen kwaliteitslabel! De CE-markering geeft alleen aan dat het product in overeenstemming is met de Europese basisvereisten en bijgevolg binnen de Europese Unie vrij op de markt kan worden gebracht. Door een product te labelen met een CE-markering, verklaart de fabrikant, onder zijn eigen verantwoordelijkheid, dat zijn product voldoet aan alle wettelijke vereisten voor het verkrijgen van een CE-markering. Deze CE-markering is dus geen kwaliteitslabel noch een aanduiding van geografische herkomst, maar gewoon een wettelijke markering. 

Het INCERT-label is daarentegen een kwaliteitslabel. Dit betekent dat de producten gecontroleerd worden door onafhankelijke en door de overheid erkende organismen. Bovendien is het INCERT-label een gezamenlijk label. Dit betekent dat het door alle spelers in het vakgebied wordt ondersteund.
 

Inlichtingen type
Algemene informatie

Al jarenlang baseert de INCERT-certificering zich volledig op de bekende Europese normen EN 50131 en 50136. Niettemin is de certificering van INCERT-producten gericht op meer specifieke dwarsdoorsnede-eisen die gemeenschappelijk zijn voor alle producten, evenals aanvullende eisen per productcategorie, waarvoor een nauwkeurige beschrijving is opgesteld.

Algemeen
 
De keuze van een alarmsysteem kan niet worden geïmproviseerd. Daarvoor zijn 3 gouden regels nodig:  
  1. Informeer u  
  2. Vergelijk de oplossingen 
  3. Maak een geïnformeerde keuze

Hieronder volgen enkele richtlijnen die u hopelijk zullen helpen bij uw keuze.

Alarmsystemen

Ontdek de animatiefilm

Algemeen