Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrijf je in voor de ALIA Security Day 2023

Dit voorjaar is het weer zover, onze Security Day vindt plaats op 15 februari in de Brabanthal te Leuven. En dit tijdens de New Security beurs.

Het onderwerp van deze editie is er eentje waar we allemaal bij stilstaan, namelijk: ‘Security awareness’. Is die wel ‘futureproof’? Hoe kunnen wij ons wapenen tegen de toenemende cybercriminaliteit in tijden van snel evoluerende technologie. Ook het nieuwe fenomeen artificiële intelligentie zal hier besproken worden.

Op het programma

Algemeen

Examen specialist INCERT VIDEO bij VOLTA

Voor wie?
Het examen is toegankelijk voor iedereen die zich willen laten certificeren in het kader van de INCERT - certificatie VIDEO.

Kostprijs van het examen: € 150

Opgelet!

Algemeen

INLOOPTIJD-ACTIVATOR

Het ontwapenen mag buiten de beveiligde ruimtes aangevangen worden met een in/uit bedieningsapparatuur (inlooptijd-activator) en binnen beëindigd worden, of volledig buiten de beveiligde ruimtes uitgevoerd worden.

Alarmsystemen

Het gebruik van INCERT-gecertificeerde of -goedgekeurde producten is een verplichting.

Geachte INCERT gecertificeerde installateur,

Het gebruik van INCERT-gecertificeerde of -goedgekeurde producten is een verplichting voor alle gecertificeerde installateurs. Zoals u weet, wordt dit punt systematisch gecontroleerd door de inspecteurs van ANPI of VINCOTTE tijdens de technische audits.

Alarmsystemen

INCERT 006 - Reglement beveiligingsondernemingen (wijzigingen sinds 2015)

De INCERT-reglementen veranderen regelmatig om rekening te houden met de marktontwikkelingen en met bepaalde praktijken die niet bij een kwaliteitslabel passen.

Daarom worden de gecertificeerde ondernemingen uitgenodigd om geregeld de meest recente versies van deze reglementen te raadplegen.

Alarmsystemen

Seismische detectoren conform T 015/2 Ed. 6 (Update)

Een seismische detector is een detector die speciaal is ontworpen om schokken en temperatuurstijgingen op een kluis te detecteren.
Deze producten hadden vroeger het certificaat T 014, maar met de intrekking van deze technische nota en de stopzetting van het Europese normalisatieproject voor deze seismische detectoren is er helaas geen referentie meer om deze producten te certificeren.

Alarmsystemen

INCERT VIDEO: hoe laat ik me certificeren?

De concurrentie is hevig en ook andere spelers installeren bewakingscamera’s, terwijl dat niet hun hoofdactiviteit is (IT-bedrijven, elektriciens, doe-het-zelf, e-commerce, …). INCERT VIDEO biedt u een erkend kwaliteitslabel en draagt ertoe bij dat u zich kunt onderscheiden op de markt.

Door u te laten certificeren, verwerft u nieuwe vaardigheden: de technologie evolueert zeer snel en de software voor beeldanalyse biedt elke dag meer mogelijkheden.

Videobewaking