Overslaan en naar de inhoud gaan
ALIA Security Day 2023 NL

Schrijf je in voor de ALIA Security Day 2023

Dit voorjaar is het weer zover, onze Security Day vindt plaats op 15 februari in de Brabanthal te Leuven. En dit tijdens de New Security beurs.

Het onderwerp van deze editie is er eentje waar we allemaal bij stilstaan, namelijk: ‘Security awareness’. Is die wel ‘futureproof’? Hoe kunnen wij ons wapenen tegen de toenemende cybercriminaliteit in tijden van snel evoluerende technologie. Ook het nieuwe fenomeen artificiële intelligentie zal hier besproken worden.

Op het programma

  • 8u30 - 9u30: ontvangst met koffie
  • 9u30 - 10u00: woordje van de voorzitter
  • 10u00 - 13u00: ALIA Security Day  (het volledige programma zal binnenkort beschikbaar zijn, maar we kunnen nu al de aanwezigheid van Tersec, ANPI, IMEC Vlaanderen, INCERT, ACA en Euralarm bevestigen)
  • 13u00 - 14u00: netwerkdrink met broodjes

Simultane vertaling van de sprekers is voorzien.

Praktisch
Brabanthal Leuven
Brabantlaan 1
3001 Leuven

Interesse? Schrijf je in, je inschrijving is gratis en verplicht. Vergeet niet om aan te duiden dat je ook wenst deel te nemen aan de Security Day 2023. Zo heb je toegang tot de New Security Beurs alsook onze Security Day. 

Schrijf je hier in: https://www.newsecurity.be/nl/newsecurity/beursregistratie/splash

Inlichtingen type
Professionele informatie
 
De keuze van een alarmsysteem kan niet worden geïmproviseerd. Daarvoor zijn 3 gouden regels nodig:  
  1. Informeer u  
  2. Vergelijk de oplossingen 
  3. Maak een geïnformeerde keuze

Hieronder volgen enkele richtlijnen die u hopelijk zullen helpen bij uw keuze.

maart 25,2022
Alarmsystemen

INCERT is een vrijwillig kwaliteitslabel dat in 2002 in het leven werd geroepen door alle spelers in de sector, waaronder de verzekeraars en gespecialiseerde studiebureaus. Op dit moment zijn er in België 360 alarminstallateurs met een INCERT-certificaat.

Alle installateurs die erkend zijn door het ministerie, kunnen kiezen voor deze methode van constante kwaliteitsborging. Dat is geen vrijblijvende keuze, want het verplicht hen erg strikte kwaliteitsvoorschriften na te leven, onder het toezicht van erkende certificatieorganismen, zoals VINÇOTTE en ANPI. 

juli 26,2021
Alarmsystemen

Ontdek de animatiefilm

februari 12,2021
Algemeen